2012. december 31., hétfő

legyen malacotok :D

Eljött az év utolsó napja, de most nem vetek még számo t erről az évről, majd talán a következőben :)
Az biztos, h 2012 fenekestül felforgatta az életünket, volt lent és fent, várakozás, remények, sírás, és sok-sok öröm.
Itt már délután van, készülődünk a szilveszterre, jön hozzánk egy család - ők is idén érkeztek AU-ba -, együtt fogunk kicsit ünnepelni. Biztos ez is más lesz, mint ahogyan a karácsony is az volt, de ez csöppet sem baj :) Otthon sem voltunk nagy szilveszter fan-ek, hisszük, h egy könnyed beszélgetős-nevetős este is lehet nagyon jó.

Ezúton és innen kívánunk minden lelkes (és lelketlen? :)))), jó olyan nincs is) olvasónak felejthetetlen és igazán értékes új évet, szeressétek egymást, ne hagyjátok az álmaitokat veszni, találjátok meg magatokat, és a lelki békéteket. Nagyjából ezekkel már jól el tudunk navigálni bármilyen vizeken :) A malacaim már csatasorban (most hűltek ki sütés után),
hozzanak szerencsét nektek is az új évre :D

Boldog Új Évet, azaz Happy New Year!Maradjatok velünk, folytatása következik ...                                              :)))))))))))))))))))))))))))))))))


1 megjegyzés:

  1. A fent soroltakat tudom tartani a szeretéssel meg lelki békével, a szerencsébenmeg reménykedünk ;) Nagy BÚÉK-os ölelés küld fény post! :)

    VálaszTörlés

Az elso harom honap

Jo lett volna gyakrabban idelatogatnom, tudom. Nem unatkoztunk az elmult honapokban sem, most ahogy valogattam a fotokat, magam is racsodalk...