2012. október 9., kedd

dst

Vasárnap reggel hiába ugyanakkor ébredtünk mint általában, mégis nyúzottabbnak éreztem magam.
Hamar azonosítottam az okát, ja, a dst az oka, órát állítottunk kérem, vagyis manuálisan nem is kellett ezt megtennünk, mert az okos telefonok átállítják magukat :)

SA-ban van óraállítás, ez nem minden államban van így, van ahol népszavaztak arról, h ne legyen. Így a korábbi 7 és fél órás időeltolódás 8 és félre duzzadt a magyarországihoz képest. Ez még eggyel nő majd, ha otthon is átállnak téli időszámításra október végén. A majd' 10 óra eltérés már elég komoly, de majd esténként konnektálunk a hazaiakkal.

Az új "időszámításért" cserébe egészen sokáig világos van már, és még ugye tavasz közepe sincs. Amikor napsütéses idő van, akkor a hőmérséklet is komoly magasságokba szökik, és bizony mostmár a naptej sem hiányozhat az autóból, h kéznél legyen, ha leugrunk a partra. És persze a napszemüveg sem, Bebe is beállt a sorba, úgy viseli, mintha azzal született volna :)











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az elso harom honap

Jo lett volna gyakrabban idelatogatnom, tudom. Nem unatkoztunk az elmult honapokban sem, most ahogy valogattam a fotokat, magam is racsodalk...