2012. november 8., csütörtök

Hajó a vége?

Lassan, de biztosan közeledik a nap, amikor az augusztus elején összecsomagolt házunk 5 köbméternyi csecsebecséi utóéletük első napját kezdhetik Adelaide-ben.


Ahogyan már írtam korábban, a Crown-tól megkaptuk az azonosítókat, amivel nyomon tudjuk követni a "hajónkat". Szingapúrig vitte útja az első etapon az 51 dobozt (és még úgy csilliárd másikat), ahol átrakodták másikra - ezt először csak reméltük, látva, h Hong-Kong felé vette az útját onnan a hajó. Aztán beigazolódott az elkpzelésünk, és a ma reggeli útvonalellenőrzés során már Melbourne és Adelaide között járt valahol. Hivatalosan holnap érkezik a kikötőbe, de hozzánk még csak onnan számítva úgy egy hét múlva.
Reméljük minden rendben lesz a vámon, és semmi olyat nem csomagoltunk, ami miatt büntetnének. Vagyis szimplán megsemmisítik a tiltott árut, és annak a díját róják ki. Na, de körültekintően csomagoltunk, úgyhogy  nem lesz itt gond.
Ugyan a szolgáltatás door-to-door jellege miatt kicsomagolással érne véget, mi valószínűleg csak garázsba rakodásig vesszük majd igénybe a helyi Crown szolgáltatásiat. Majd én szép lassan kicsomagolom, és apkolom a cuccokat, a dobozkon úgyis szinte tételesen szerepel, h mik vannak benne.
Azt hiszem a) a 3. hálószobán megtelik játékokkal majd a nap végére, b) adományozásaim is megsokszorozódnak majd, mert biztos kerültek olyan ruhák a csomagba, amit bence közben kinőtt.:)
Vagy Laca, mert ő is aggódó szemmel gombolta (volna) be tegnap reggel a farmerja legfelső gombját... hihi

Munka frontján is van ez-az, de talán az egyetlen téma, amiről szinte senki sem mer előre írni, mert babonásak vagyunk. Igen, vagyunk, én is ezt az oldalt erősítem e téren és majd inkább a biztosról részletesen, mert a medve bőre és az előre ivás együtt vészjósló lehet :)...

4 megjegyzés:

Az elso harom honap

Jo lett volna gyakrabban idelatogatnom, tudom. Nem unatkoztunk az elmult honapokban sem, most ahogy valogattam a fotokat, magam is racsodalk...