2015. január 28., szerda

coastal living

Biztosan a nyomi idojaras miatt, de korulbelul olyan elannal nezegetem a mostansag egyik legkedvencebb (eleg furcsa szo ez igy leirva :) inspiralo blogom kepeit, mintha nem is Ausztraliaban elnek eppen.

Nem nagyon tudok betelni ezzel a stilussal, ha egszer ujra modom lesz stilust es szineket valasztani egy hazhoz, hat az eredmeny erzesem szerint ehhez hangulataban nagyon kozel all majd :) 

Jo kepnezegetest, es hozza egy zene itt rogton az elejen, ami nem egy oszetett darab, de ahogy az angol mondja 'always cheer me up' vagyis jokedvre derit, de minimum mosolyogva hallgatom a kocsiban :).








TRopical Style





Moodboard by Coastal Style, images via Coastal Living








2 megjegyzés:

  1. Szuper kepek! Nekem is nagyon tetszik ez a stilus, ha legkozelebb butorvasarlas elott allunk, tuti ilyesmiket fogok valasztani. :)

    VálaszTörlés
  2. Ne is mondd, rabja vagyok a stilusnak :) Raadasul a nagyon semleges feher-es halvany foldszin alapok miatt kiegeszitokkel olyan jol lehet varialni a hangulatat. Aaaah :)

    VálaszTörlés

Az elso harom honap

Jo lett volna gyakrabban idelatogatnom, tudom. Nem unatkoztunk az elmult honapokban sem, most ahogy valogattam a fotokat, magam is racsodalk...