2013. december 13., péntek

karacsonyi keszulodes, es megsem

Ugy jottem ki nemreg a K-martbol, h eleg volt, koszonom, mar nagyon unom az egeszet, nem akarok tobbet vasarolni. Mostmar talan minden megvan, es semmi sincs meg... :)
Nem bolondultam meg, nyugi.
Holnap lesz a ceges karacsonyi party-nk. A harom tulajbol az egyik nem oly` reg vett egy telket-hazat, valami boraszat felet, es kitalata, h mi lenne, ha ott taranank az evvegi unneplest. Oda hivjuk azokat az ugyfeleket is, akit amugy is ajandekoztunk volna, esatobbi.
Ez nem rossz otlet szerintem. Ugyis minden penteken egyutt ebedelunk valahol, sokban nem kolonbozott volna, ha a GTS csapata most karacsonyi party cimszoval teszi mindezt. Persze lehetett volna vacsora is, meg iszogatas, de cserebe igy csalados a dolog, szoval mindenki hozhatja a partneret, gyereket is. Nekem igy jobban tetszik :)
Mult het ota ezt szerveztem, h legyen meg minden. Eloszor is a szorakoztato elemek a gyerekeknek. Lesz ugralovar, nagy komplex szupernek igerkezik, meg mindenfele jatekot bereltunk egy cegtol. Nagy felfujhato kosarpalankot, olyan uszogumi-szerut, amit a hasukra kell huzni, es osszeutkozhetnek, mint a sumo-sok, meg hasonlokat. Lesz jegkasa nekik, es party-bag, telis tele ajandekokkal. Remelem tetszik majd a gyerekeknek is, bar eleg nagy lesz a szoras korban, uh volt bennem nyomas rendesen.
Most szereztem be tegnap meg ma az osszes party kelleket, amin eszunk, amivel eszunk, poharakat, szalvetakat, dekoraciot, mindent. Holnap reggel meg megyek a cukraszatba a megrendelt cuccokert, talan az az utolso dolog, amit meg be kell szereznem.
Kicsit suru napok voltak, eleg keson jutott eszebe a boss-nak, h mindez kene (vagy ez itt a normalis idozites, csak en kezdtem volna elobb). Juj az osszes berles sok-sok koros volt, mert elosre, meg masodikra meg harmadikra is lepattantunk a 14-ere kert dolgokkal. Sajnos mar nincs, az, mar pont nincs, de volna mas, mas idopontra esetleg?
Mindenki oskori paprozos modszerekkel tartja nyilvan a keszleteit (gondolom en), mert 3 napba telt, mire vissz tudtak igazolni, h egyaltalan szabad e  akivalasztott cucc, vagy sem. Hiaba telefonalgattam en kozben, jo magyar multis-nyomulos attitudomet bevetve. Tudom en milyen sok faxuk erkezett? Azt meg mind at kell nezni elotte - volt a valasz... jujj 21. szazad, meg minden.
Kozben meg ceges logoval ellatott bogreket is csinaltattam, persze az is NSW-bol jott, nagyon izgultam, h minden flottul menjen, megkapjuk idoben majd, mert az is resze az ajadekoknak.

Erdekes dolog, h ha bogret szeretnel, van feher, fekete, kek meg piros. Kb ezek. Nekunk a fo szinunk a zold nemi naranccsal es feherrel kombinalva, uh zold bogret szerettunk volna. Na ez is par kompromisszum utan lett meg, nem pont ilyet almodtam meg,, mikor elkezdtem, de a lehetosegek korlatozottak voltak. Hiaba turom a netet, kb ugyanazzal a keszlettel/ajanlattal operalt az osszes ceg.

Ez egyebkent osszessegeben sok mindenre igaz itt AU-ban. A hazak keritesei kb 3 fele van, azt latjuk mindenhol. Belteri ajtokbol talan 2 felet ha lattam eddig. Nagyon sok mindenben van ilyen valasztek, aztan kesz. Nem mondom, h ez feltetlenul rossz, de bogreszinben picit tobb variaciorol almodoztam :)

Szoval a ceges fele jol all a karacsonyi keszuleteknek, meg az nyari idot is megrendeltuk, es ugy nez ki nagyon is az lesz.

Masik oldalrol meg sehol sem tartok :(
Ajandekotlet mondjuk Mukinak van sokfele, azzal nem lesz gond, jartamban-keltemben, mar Lacanak is kitalatam legalabb, szoval kicsit beljebb vagyok mint a semmi :) A hetvegen aligha jut majd ido ilyesmire, sztem utolso pillanatra marad minden. Nem baj, a Westfield karacsony elott 24h-n at nyitva lesz :)

Meg ki kell talanom, h miket szeretnek sutni (bejglit, zserbot biztos), es ahhoz makot speci helyen kell venni. 23-an Beni meg egy napot oviban lesz, anno azt azert hagytuk meg, h majd Lacaval edeskettesben bevasaroljunk a gyereknek karacsonyra es ne lassa nyomat sem a keszulodesnek. Aznap igy lesz lehetosegem vasarolni egyedul, hisz az ujonc dolgozik es biztos sehol sem lesz egy teremtett lelek sem :)
Majd reggel nagy levego es egy sedatif pc, talan meg maradt a repuloutrol par szem... :D

Elfaradtam a heten es volt egy alatti sz.r napom is megint a kedves beszolos Jani miatt. Ujra utaztak, a karacsonyi keszulodessel parhuzamosan azt is szerveztem nekik, es persze mindent az utolso pillanatban akart maskepp, es megint olyan stilust vett elo, amire a k...any...d volt kabe az elso ertelmes gondolatom (pedig nem vagyok egy karomkodos alkat) magamban valaszkent. Persze kulturaltan magamban tartottam mindezt, remelem az arcom is kepes volt ra. Aznap cserebe egy falat sem ment le a torkomon, es meg delutan is reszkettek az ujjaim a klaviaturan, ugy felpiszkalt. Remelem egy idore megint letudta, nagyon sok ilyen kartyat mar nem szeretnek latni a kezeben, mert ez igy nem palya. Persze konnyu mondani, es azert is haragszom ra, mert amugy meg szeretem a munkat, es a tobbiekkel is semmi, de semmi gond nincs az egvilagon.




2 megjegyzés:

  1. csak erdeklodeskepp, mikor kezdted el szervezni a karacsonyi ceges bulit?
    /tavaly egy honappal egy kiallitas elott meg mertem kerdezni a vezetestol, hogy akkor mi a menetrend standberles, szoroanyagok, meghivok, tartalmi resz teren, es komolyan ugy neztek ram h beteg vagyok, amiert egy negy hettel egy masik varosban levo kiallitassal kapcsolatban ilyet kerdezek/
    es hogy sikerult a buli? :D

    VálaszTörlés
  2. Nem egeszen masfel hettel elotte szolt eloszor a fonokom, h miket kene leszervezni. Nagyon necces volt, mert legtobb cucc tipikus hetvegi party-kellek volt, amit mar tobbnyire befoglaltak...A karacsonyi ajandeknak szant ceges bogreket is az utolso pillanatban rendeltuk meg, kb ket napon mult, h egyaltalan megkapjuk idoben. Pedig en is vagyok olyan marha, h kb szeptember ota nyaggattam oket szep szines szagos `timinggal`, h mikor mit kene csinalnunk ahhoz, h mindennel idoben legyunk. hahaha, falra hanyt borso... persze a vegen ugyis javareszt en szivok vele, mert engem meg nagyon feszit belulrol, h osszejojjon minden :) Ok lazabban veszik...

    VálaszTörlés

Az elso harom honap

Jo lett volna gyakrabban idelatogatnom, tudom. Nem unatkoztunk az elmult honapokban sem, most ahogy valogattam a fotokat, magam is racsodalk...