2013. december 26., csütörtök

December 25.

Nyari szabadsag ide vagy oda, minden nap reggel hat es het kozott ebredek. Ugy latszik megszoktam :)
Tegnap csodas napot toltottunk a parton, fantasztikus ido volt, uh sokat nem gondolkodtunk azon, h hová is kellene venni az iranyt. na jo, kicsit agyaltunk azert, mert Bence állatkertezest is javasolt, de 34 fokban azt nem eroltettuk, meg akkor ebedet is valahol utkozben ettünk volna, a hűtő meg tele van, uh hamar olyan program mellett döntöttünk, amibol könnyeden hazajövünk, majd vissza egy ebed es egy gyerekszundi utan.

Nagyon erdekes volt latni iden is, h nem vagyunk ezzel a kiruccanassal egyedul, sot. Gyakorlatilag mindenki kerti partikon vagy a parton tobzodott, sator, szekek, kaja, italok, es miklusa sapka a fejre, a fo ozzi karacsonyi kellekek. Nagyon hangulatos volt az Esplanade, bar mindig is az, oda az ev barmely napjan vagy barmilyen idopontban szivesen setalnek.

Amikor a nagy melegben estenkent lejartunk a partra, mar volt olyan, h lattuk, ahogy a Brighton-i jetty esti fenyeit felkapcsoltak, csodas volt, bar meg nem volt igazan sotet, csak szurkulni kezdett, uh azota vagyom arra, h igazan sotetben is setaljunk el oda valamikor majd:)

Este skype-klub volt a csaladdal, olyan 3 oras szeansz lett a vegere a 3 hivas. Gyorsan telik az ido kozben :)

Most pedig jojjon a nap kepekben.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az elso harom honap

Jo lett volna gyakrabban idelatogatnom, tudom. Nem unatkoztunk az elmult honapokban sem, most ahogy valogattam a fotokat, magam is racsodalk...