2014. december 24., szerda

Very Merry Christmas

December 24-e valahogy mas hangulatban telt szamomra evekig.

Most ulok a felig nyitott uvegajtonal felig a kertben, felig a hazban, es bar nincs perzselo hoseg, de szikrazoan sut a nap es fujdogal a szel, ahogy tobbnyire szokott a tenger kozeleben.

Nem mondom, h karacsonyi hangulat jarna at a testem-lelkem, sokkal inkabb a "nyari szabadsag' okozta orom, de igyekszem arra fokuszalni, ami igazan fontos, hogy elunk, virulunk, egeszseges a csaladban mindenki es nagyon szeretjuk egymast itt es a tavol elo csaladomat is beleertve. Korbevesznek a baratok, es Bencet felvettek abba az iskolaba, ahova szerettuk volna, epp ma kaptuk a hivatalos ertesitest. Mas nem is kell :)

Az erzelmesseg itt nem szoros resze az unnepnek, nem baj, magaban mindenki ugy eli meg, ahogy a legjobbnak tartja, es ez igy van jol.

Mi holnap reggel ajandekozunk, Beni szamara ez tunik kezenfekvonek, ezt latja-hallja maga korul, h ma ejjel jarja Santa korbe a vilagot, es hozza az ajandekokat. A sutoben sulnek a ropogos falatok, ausztral-magyar konyhat keverve, uh nincs mas hatra, minthogy szivbol jovo boldog, aldott karacsonyt kivanjak nektek.








2 megjegyzés:

  1. Nektek is Áldott, békés (napsütéses, jó idős) karácsonyi ünnepeket kívánunk!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon ajánlom úr, Benjamin szolgáltatásait minden olyan személynek, akinek pénzügyi segítségre van szüksége, és bármilyen további igényt kielégítenek a magas könyvtárak felett. Ismét elismerést nyújtok önnek és munkatársainak rendkívüli kiszolgálásáért és ügyfélszolgálatáért, mivel ez nagy előnyt jelent a vállalatának, és kellemes élmény olyan ügyfelek számára, mint én. A legjobbakat kívánva a jövőre. Úr, Benjamin a legjobb módja annak, hogy könnyű kölcsönt szerezzen, itt van e-mail .. / lfdsloans@outlook.com Vagy beszéljen Benjamin úrral a WhatsAppon keresztül Via_ 1-989-394-3740 köszönöm azért, hogy őszinte szívemben ismét kölcsönsegítéssel segített nekem, örökké hálás vagyok.

    VálaszTörlés

Az elso harom honap

Jo lett volna gyakrabban idelatogatnom, tudom. Nem unatkoztunk az elmult honapokban sem, most ahogy valogattam a fotokat, magam is racsodalk...