2014. december 24., szerda

Very Merry Christmas

December 24-e valahogy mas hangulatban telt szamomra evekig.

Most ulok a felig nyitott uvegajtonal felig a kertben, felig a hazban, es bar nincs perzselo hoseg, de szikrazoan sut a nap es fujdogal a szel, ahogy tobbnyire szokott a tenger kozeleben.

Nem mondom, h karacsonyi hangulat jarna at a testem-lelkem, sokkal inkabb a "nyari szabadsag' okozta orom, de igyekszem arra fokuszalni, ami igazan fontos, hogy elunk, virulunk, egeszseges a csaladban mindenki es nagyon szeretjuk egymast itt es a tavol elo csaladomat is beleertve. Korbevesznek a baratok, es Bencet felvettek abba az iskolaba, ahova szerettuk volna, epp ma kaptuk a hivatalos ertesitest. Mas nem is kell :)

Az erzelmesseg itt nem szoros resze az unnepnek, nem baj, magaban mindenki ugy eli meg, ahogy a legjobbnak tartja, es ez igy van jol.

Mi holnap reggel ajandekozunk, Beni szamara ez tunik kezenfekvonek, ezt latja-hallja maga korul, h ma ejjel jarja Santa korbe a vilagot, es hozza az ajandekokat. A sutoben sulnek a ropogos falatok, ausztral-magyar konyhat keverve, uh nincs mas hatra, minthogy szivbol jovo boldog, aldott karacsonyt kivanjak nektek.
1 megjegyzés:

  1. Nektek is Áldott, békés (napsütéses, jó idős) karácsonyi ünnepeket kívánunk!

    VálaszTörlés

Az elso harom honap

Jo lett volna gyakrabban idelatogatnom, tudom. Nem unatkoztunk az elmult honapokban sem, most ahogy valogattam a fotokat, magam is racsodalk...