2014. január 23., csütörtök

nem kék majom

A reggeli rohanas kepe biztos, h mindenkiben megvan valamiyen formaban, a mit vegyek fel, a hol van ez meg az, menjel mar pisilni es iddd meg a kakaot,  biztos összeraktam a gyerek cuccait es hasonlok.

A hétköznap reggelek nem az ágyban lustálkodasrol szolnak nalunk sem, hisz mindharman keszülodunk,  es nagyjabaol idore megyünk. A sort en nyitom minden reggel, es nem meglepo modon Beni a legraerosebb. Valahogy azt mondhatom megis, hogy nem agytépősek a reggelek, nincs eszeveszett rohanas, nem kell orakat utazni, es viszonylag normalisan indulhat a nap.

En jövök el utolsókent a hazbol mostanság, mert többnyire Laca viszi Benit reggel, es onnan megy a vonathoz. En 3/4 8 körül indulok, kicsivel a fiuk utan, es mivel en kocsival jarok, nyilvan gyorsabban  beerek, hisz nem varok vonatra es nem setalok az allomastol. Egyelore. Tervben van, h majd átállok en is ra, csak meg kell varnunk, hogy elkeszüljön ez a megallo, ami itt van nagyon közel az irodahazunkhoz 2-300 meterre, csak eppen teljesen átépítik, uh nincs hasznalatban, az összes többi meg mar messze volna. Igy aztan autokazok. Mar van jol bejaratott utvonalam, ismerosek a hazak, a keresztezodesek.

Ha süt a nap,es jo zene szol a radioban, az csak dob a reggeli hangulaton, es a reggeli radiomusor beszelos reszeit is egyre jobban koveti az agyam, átjonnek  a poenok (mar ha nekem is vicces az, amit annak szantak, es nem csak  nekik :).. Nem ritkan enekelem együtt az aktuálisan kedvenc notaimat az eloadoval - nyilvan szigoruan felhuzott ablakok mellett :) Par hete egy uj elemmel bovult a mosolyra fakaszto reggeli ritualék száma, az okozoja pedig egy hangya.

igen, egy hangya.

A Goodwood Rd es a Leader St keresztezodese utan van egy bolt, ahol mindenfele kerti cuccokat, meg rovarok elleni dolgokat arulnak. Par hete sajatos modon probaljak a nagyerdemu figyelmet felkelteni, ugyanis minden reggel a kapuban tancol egy ember meretu (nyilvan, hisz valaki beoltozött) hangya. Nagyon jopofa jelmeze van. Hatalmas csapjai, meg nagy mosolygos arca van es vicces, ahogy a sok labaval kalimpál, es folyton mozog /tancol. Persze mindezt abbol tudtam leszürni, amig elsuhanok mellette nap, mint nap. O csak áll a járdán es táncol.

Ezt minden áldott reggel megmosolygom, sokszor meg koszonok is neki.Keves is eleg egy jo pillanathoz, itt az ujabb pelda ra :)

Persze elso alklommal eszembe jutatta a Valami Amerika elso reszet, amiben az egyik fohos egy idoben hasonlo munkat vegzett, csak kek majomkent kellett a figyelmet felkeltenie.

1 megjegyzés:

  1. Ez nagyon édes :D Majd megnézem én is, remélem még ott lesz a hangya egy darabig :D

    VálaszTörlés

Az elso harom honap

Jo lett volna gyakrabban idelatogatnom, tudom. Nem unatkoztunk az elmult honapokban sem, most ahogy valogattam a fotokat, magam is racsodalk...