2013. november 18., hétfő

Szösszenetek


Az én korosztályom már biztosan találkozott ezzel a szines csodával. Gyerekkoromban nekem is volt, ha nem is pont nem ilyen szandi, hanem ballerina-szerű nyitott narancssárga, de határozottan emlékszem, h ez a fazon is megélt már egy-ket nyarat a nyolcvanas evek vege fele biztosan :)
Istenem, és most újra látom a lányok lábán ezt a színes csodát. Tényleg nincs új a nap alatt. Tényleg nincs új a nap alatt? :D

SUN JELLIES, Retro Jelly Sandals, Vintage Shoes, French Meduse, Womens Mens KidsCipőmániám nem titok. A szép, igényes, és ízléses lábbeliket imádom, nincs mit tenni. E téren sajnos sebzett szárnyú madárként vergődhetnék itt, de erről írtam már.
Múltkor az egyik óvónéni meg is jegyezte, h milyen jó cipőim vannak, hol szerzem be őket... Na ja, mondom, ez mind otthonról jött, és szerencsémre még tartanak. Ő is egyetértett abban, h itt alapvetően pocsék a kínálat. Sportos vonalon egyébként nem, de az egyéb "hétköznapi dolgozos " lábbelik terén a műanyag, műbőr és társai viszik a zászlót. Vagy a nagyon durvan platform talpu tizensok centis sarku topanok. Pedig szeretem a magas sarku cipoket, terhessegem elott el sem tudtam kepzelni mast a labamon. Aztan jott az ellenkezoje :) Mostmar komfortos mindket stilus, hetkoznap sarkazok, hetvegen laposban tolom :D

Persze azt nem allitom, h még egyetlen olyan lábbelit sem láttam, ami tetszett volna, de azokon már vaskos számokat mutat az árcédula, igy nincs baratsag egyelore :) . Ezeket a szandikat nem tudom elképzelni magamon, akkor sem ha még praktikusnak is mondhatnám a partra, mert ahol befolyik a homok, ott ki is. Sétálni nemigen lehet bennük sokat, mert garantált a vízhólyag, arra meg már egy -  ehhez képest - sima Havaianas is alkalmas :)

Odd spots
Nagyon érdekes ismeretterjesztési felületetre bukkantam itt Au-ban. Nem tudom, h ez mennyire jellemző máshol is - Mo-on nem tapasztaltam hasonlót -, de a női higiéniás termékek hátoldalán vannak mindenféle okosságok feltüntetve, amolyan, tudtad e hogy... típusú dolgok állatokról, emberekről, a világ dolgairól. Innen tudtam meg például, h a bohóchal születésekor még hermafrodita (fiú és lány is egyszerre), aztan kesobb dol el a neme. Mi mindenre jo egy ragasztocsik, nem igaz?  Erdekes persze a hordozo felulet, de a tudast sehonnan sem szegyen megszerezni, en azt mondom :))
Nem fogok a temaba melyebben asni, de idevago az is, h a Mo-n Libresse neven futo termekek itt Libra neven talalhatok. Ugyanaz a brand, meg design meg minden, csak a neve mas kicsit.
Az Axe is ilyen, itt nem igy hivjak, hanem Lynx neven fut. Axe = balta, talan ezert nem hasznaljak a termekre itt ezt a nevet :)
Mas nevcsere most nem ugrik be, amit lattam volna. Van rengeteg helyi marka persze, es par olyan is, ami nalunk is volt valaha, aztan eltuntek  a paicrol, mint a Revlon vagy a Herbal Esseence (de lehet, h tevedek...?)


Es vegul 17 biztos jel, h anya vagy :) Facebookról loptam, vicces, és majdnem mind, majdnem igy igaz :)

1. Nem elrohansz a hányás elől, hanem felé iramodsz.
2. Több dolgot csinálsz 7 perc alatt mint mások egész nap.
3. Az az egy óra a „happy hour" az életünkben, ami a gyerekek lefektetése és az anya saját ágyba dőlése között telik el.
4. Egy pohár bor egy gyümölcsadagnak számít.
5. Bárkivel lefolytatsz egy rövid terápiás beszélgetést, aki hajlandó odafigyelni.
6. Egyedül bevásárolni igazi kikapcsolódás. (Ennek az ellenkezője tökéletes horror tud  lenni, és nem csak a legkisebbekkel.)
7. A fizikai fájdalmat így lehet osztályozni: fájdalom, borzalmas fájdalom és ráléptem egy legódarabra (vagy  barmelyik die-cast Thomas-ra..)
8. Egy tüsszentést is meghallasz a lakás másik végéből az éjszaka közepén, annak ellenére, hogy párod melletted horkol.
9. Inkább aludnál egyet, mint szexelnél.
10. 15 perc a fürdőkádban olyan élmény, mint korábban egy nap wellness kényeztetés.
11. Közönség előtt pisilni a napi rutin része.
12. Ha van másik felvigyázó, akkor bezárkózni a WC-be és hasmenést tettetni, hogy egy kis nyugija legyen az embernek.
13. Külön csokirejteked van, mert nem akarsz mindenen megosztozni.
14. Három napig mosod ugyanazt az adagot, mert mindig elfelejtesz kiteregetni.
15. Csak 30 perc után veszed észre, hogy gyerekcsatornát nézel, pedig a gyerekeid már rég ágyban vannak. 
16. Eldöntöd, hogy nem cserélsz autót, egyrészt mert nincs rá pénz, másrészt mert a huzatban lévő foltok kimoshatatlanok.
17. A nap végén egy fogmosás igazi eredménynek számít.1 megjegyzés:

  1. Jó volt ez a poszt :-))) Főleg a vége, szét röhögtem magam! Mi vár mééééég rámmmm?!!! :-)

    VálaszTörlés

Az elso harom honap

Jo lett volna gyakrabban idelatogatnom, tudom. Nem unatkoztunk az elmult honapokban sem, most ahogy valogattam a fotokat, magam is racsodalk...