2014. augusztus 27., szerda

Ausztrália 2.0

Nem csűröm-csavarom, a majd' három hónapos várakozást követően ma megkaptuk a várt értesítést a PR vízumról.
IMMI Grant Notification subjecttel emailt kapni meglehetősen szívdobogtató, aki valaha átélte már, tudja miről beszélek.
Nos, nekünk ez a második, és bár az elsőt is kellőképpen értékeltük, akkor és ott, mert az volt az elérhető megoldás, itt mégis érezhettük néhány olyan hátrányát, amit jobb lesz magunk mögött tudni a jövőben. Mondjuk holnaptól :)

Elég ha arra gondolok, hogy az állásoknál nem kell tovább részletezni a vízumtípust, csak pipa mehet a PR rubrikába, ami kellő elégedettséggel tölti el a HR-eseket, és nem kell venniük a fáradtságot, h tovább olvassanak olyan cv-t, amit nem PR adott be...
A kindy-ről nem is beszélve, ahová talicskával tolhattuk a kapuba a dollárkupacokat eddig.
Nem utolsósorban az a kötelem is eltűnt ezzel, h SA-ban éljünk és dolgozzunk, innentől szabad az út, ha úgy döntenénk, hogy áthelyezzük máshová székhelyünket.
Ezek nagy dolgok.

Szóval 2 év 4 hónap és 10 nap után (de ki tartja számon :)) érkezett az újabb grant, és ez kondíciókban már a legjobb elérhető opció az állampolgárságot leszámítva.

Mégiscsak nyertünk ezzel a májusban hirdetett feláras opcióval, hisz a normál folyamatok szerint csak szeptember végén adhattuk volna be, és talán 2015 márc-április táján kaphattunk volna PR-t a mai feldolgozási idők alapján.

Hát most boldogság van :)

Új időszámítás indul...

12 megjegyzés:

  1. Én eddig csak csendes olvasó voltam (az viszont a kezdetektől), de most mindenképp hozzá kell szólnom: Gratulálok!!! :)

    VálaszTörlés
  2. háromszoros HURRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! :)
    Veletek örülünk! puszi

    VálaszTörlés
  3. Gratulàlok,szenzàciós hìr!!!!!! :-))) hipp-hipp hurrààà! :-))

    VálaszTörlés
  4. Annyira tudtam, hogy rá kell néznem a blogodra... GRATULÁÁÁÁLUUUUNK! :)) a többit szóban!

    VálaszTörlés
  5. Gratulalok Nektek, es tovobbi sok sikert meg boldogsagot!

    HoriFTC

    VálaszTörlés
  6. nagy nagy gratula! tudom milyen nagy boldogsag ez most :) megerdemelt jutalom! :)

    VálaszTörlés
  7. Szupi hírek, gratula nektek :) puszi

    VálaszTörlés
  8. Wow Anita! Nagyon gratulálok Nektek! Pontosan emlékszem én is a napra (vagyis éjszakára) amikor mi megkaptuk és aktívan él bennem az emléke annak a boldogságnak és megkönnyebbülésnek, amit akkor éreztünk. :) Nagyon ügyesek vagytok!

    VálaszTörlés

Az elso harom honap

Jo lett volna gyakrabban idelatogatnom, tudom. Nem unatkoztunk az elmult honapokban sem, most ahogy valogattam a fotokat, magam is racsodalk...