2014. március 21., péntek

spontán piknik

A happiness medrébe terelt csütörtök méltó zárása volt egy kis tengerparti piknik.
Én már napközben arról ábrándoztam, h ha csodás 30+-os hőmérsékletünk van, akkor menjünk le  a partra, sétáljunk, bicajozzunk, vagy csak ássunk nagy gödröt a homokba.

Így is lett, előtte elkanyarodtunk a gyors vacsora-megoldást kínáló sárga kapus étteremlánc egyik egységébe, h magunkhoz vegyünk egy adag happy mealt (és még pár nem happy, de kaját :)), hogy majd azokat a vizet bámulva tölthessük magunkb, és élvezzük a naplementét.

Így is lett, leültünk a padra falatozni, és olyan végtelenül jó volt, hogy el sem tudom mondani...






 Aztán kicsit üldögéltünk, Beni a mellettünk lévő pálmafára igyekezett (volna) felmászni, ami eléggé kemény diónak tűnt. Nem egy klasszikus fa ágakkal, de küzdtt azért a csöpp.

Egy pár topgott a közelben pici babával, fotózgatták a mamát a gyerekkel, Laca még meg is jegyezte, h pici az a baba jobban kellene még tartani a fejét.. kicsit tovább mókáztunk, látom a másik családból anyuka nagyon néz felénk..
kisvártatva odaköszön magyarul...
Na szép, (ekkor csak reméltem, h a baba fejtartására vonatkozó javaslattétel nem hallatszott odáig), micsoda véletlenek vannak. Rég botlottunk már ismeretlen magyarokba. Zsuzsi és Feri voltak Danival, aki január 1-jén született, második újévi babként :))

Kicsit társalogtunk, aztán ők mentek haza a picivel, mi meg a partra.

Nagyon jó idő volt, semmi szél, csak leheveredtünk, és jókat szórakoztunk olykor csak a látnivalókon, ugyanis egyszercsak megjelent egy nő Marilyn Monroe stílusú ruhában, zöld alapon nagy fehér pöttyökkel, full 50-60-as évek kinézettel (haj, kiegészítők, minden). Mindehhez mondjuk az volt igazán vicces, h volt vagy 90-100 kilo, szóval a loknis szoknya igazán jól mutaott rajta. Követte őt az ázsiai fejű nagy pocakos dagadt fotós (legalábbis ő fotózta), és nekiálltak mellettünk "sztárfotókat" készíteni a macáról. Nagyon viccesek voltak, a nő magabiztossága irigylésre méltó volt :))





 Aztán lement a nap, és hazaindultunk...Nagyon jó kis este volt :))




9 megjegyzés:

  1. Végre van kép Rólad! Nagyon látszik a sok energia, amit belefektettél a projektbe! :) CSINI vagy!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Szivácska, bár épp nem lehetek büszke magamra, mert a sport szünetel, de egyre jobban hiányzik, úh újra felveszem a ritmust...

      Törlés
  2. Én is így gondolom!!! Mi is nagyon várjuk már a csárda nyitását, hogy esténként csak úgy merengve bámuljuk a Tiszát!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, ne is modd, mindig nézem a képeket a FB oldalukon .. az is olyan jó! Mikor nyitnak? Május 1-jén? Puszi

      Törlés
    2. Már április közepén nyitás!!!

      Törlés
  3. Anita! Ebből a bejegyzésből tudod mi jött át a legjobban számomra? Az, hogy boldogok vagytok! Ez a legfontosabb és a legtöbb energiát adó dolog! Szerintem nagyon, de nagyon jó helyen vagytok, nagyon jó döntés volt! Koncentrálj a boldog pillanatokra, mert láthatóan vannak! Öröm volt olvasni a bejegyzést! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, Orsi, valahogy ezek az érzések adják az alapját a mindennapok másságának. Tulajdonképpen semmiség mégis be tudja aranyozni a napot :)

      Törlés
  4. De jo bejegyzes volt ez, remek hangulata van. Nagyon szepek vagytok! :)

    P.s: az kulonosen tetszik ahogy igy nyiltan "bevallaltad" hogy neha azert bunoztok a sarga kapus helyen. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük :) jó kis este is volt :) Azóta sajnos nincs már nyár, itt van az ősz... :((

      Bizony szoktunk mekizni, vállalom. Igazából annak vagyok a híve, h mindent szabad, de ésszel, és az arányokra figyelve. Néha igenis jól esik ez a kaja is, ez van :) Igyekszem főzni majdnem minden nap, és figyelni a sok zöldségre, sovány húsokra, úh néha belefér a bűnözés is :)

      Törlés

Az elso harom honap

Jo lett volna gyakrabban idelatogatnom, tudom. Nem unatkoztunk az elmult honapokban sem, most ahogy valogattam a fotokat, magam is racsodalk...